Artikel

PPR Kabeh Plastik, Pn25

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: 20mm-160mm

  • Struktur: vertikal

  • Materi: PP-R

  • Werna: Ijo, Putih, Grey

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: China

  • Sambungan: Las

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Merek dagang: Fametop

  • Spesifikasi: 20mm-160mm

  • Kode HS: 39174000

Katrangan Produk

Pas PPR digunakake kanggo banyu panas lan adhem
Bahan: Hyosung R200p, Yanshan C4220

Luwih saka 30 taun, Polipropilena Random Copolymer (PP-R) wis ditrapake kanthi sukses
kanggo aplikasi banyu panas lan adhem ing negara ing saindenging jagad. Kombinasi sifat kayata
amarga resistensi tekanan internal, keluwesan lan pengaruh nggawe PP-R minangka bahan pilihan
instalasi tahan lama sing aman lan andal. Ora mokal yen PP-R terus diganti
bahan tradisional kayata tembaga lan baja galvanis sajrone dekade kepungkur.

Mupangate PP-R:
? Umur layanan miturut tes sing ditindakake miturut ISO 15874
? Ora ana korosi kontak nalika kena partikel zat besi
? Rasa lan mambu netral
? Netral bakteriologis
? Instalasi cepet lan gampang
? Kasedhiya sistem plastik
? Resistensi kimia sing apik
? Kecenderungan kurang kanggo incrustation

Pandhuan kanggo Ngelas & Pipa PP-R Las

1 Tandhani pipa
Tandhani pipa ambane penetrasi menyang grumbulan pemanas lan pas (deleng tabel). Tandhane kudu tetep katon ing sangisore dadi panas lan gabung.

2 Pipa panas & pas
Push lan pipa menyang alat panas. Sawise pipa lan pas wis panas (sawise wektu sing pas), tarik pipa banjur pas alon-alon.

3 Pipa gabungan & pas
Gandheng pipa & pas banjur dorong pipa nganti tekan tandhane (sing kudu tetep ana ing njaba).
Sajrone wektu gabungan, pipa las sing dipasang lan pas kudu tetep diatasi, tanpa ana rotasi.
Sajrone wektu adhem, bagean pipa lan las sing dipasang bisa diatur nganti adhem.

4 Pengawasan gabungan
Pengawasan gabungan. Lapisan fusi njaba kudu dipriksa. Jahitan kudu ana ing pipa kasebut.