Artikel

PPR Pipa Fittings Tee Wanita

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Las

  • Wangun: Tee Podo

  • Kode Kepala: Babak

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: China

  • Jinis: Podo

  • Materi: PP-R

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Sertifikasi: ISO

  • Spesifikasi: Din8077-8078

Katrangan Produk

PPR wedok tee Utas

1) Sehat, netral bakteriologis, sesuai karo standar banyu sing diombe
2) Tahan suhu dhuwur, kekuatan pengaruh sing apik

3) Instalasi sing gampang lan andal, murah biaya konstruksi
4) Properti isolasi panas sing apik banget saka konduktivitas termal minimal
5) Ringan, gampang diangkut lan ditangani, apik kanggo ngirit tenaga kerja
6) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan aliran
7) Isolasi swara (suda 40% dibandhingake karo pipa baja galvanis)
8) Werna cahya lan desain sing apik banget njamin kesesuaian kanggo instalasi sing kapapar lan didhelikake
9) Daur ulang, ramah lingkungan, cocog karo standar GBM

Aplikasi
> Distribusi kanggo banyu adhem lan panas;
> Saluran kanggo sistem banyu sing bisa diombe;
> Pipa kanggo macem-macem sistem pemanas suhu dhuwur lan suhu ngisor;
> Pipa kanggo panas lan setelan coolling ing sistem energi surya;
> Pipa sing nyambungake kanggo AC.