Artikel

Tumpang Pipa Multilayer 1216 - Pipa Pex-Al-Pex -Aluminiumplastic

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: SP-2001

  • Jeneng: Pipa multilayer (MLCP), kalebu pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT

  • Bahan: PEX-b utawa PERT

  • Struktur: 5 lapisan. Lapisan batin & njaba digawe dening PEX utawa PERT, lapisan tengah yaiku inti aluminium, ing antarane inti aluminium & lapisan plastik yaiku lem khusus

  • Teknologi las inti aluminium: las laser utawa las tumpang tindih

  • Ukuran: 1216mm, 1620mm, 2026mm, 2632mm

  • Pipe Packing: 50m / Coil, 100m / Coil, 200m / Coil, 500m / coil, utawa saben panjaluk

  • Paket Transportasi: Film + Kertas Kraft + Film, ing Koil utawa ing Karton

  • Asal: Zhejiang, China

  • Pelamar: pemasok banyu adhem & panas, dadi panas ngisor lsp.

  • Maks. Tekanan kerja kanggo banyu panas: 1.0Mpa

  • Maks. Suhu sing digunakake kanggo banyu panas: 95â „ƒ


  • Werna: Putih, Oranye, Kuning, Biru, miturut Panjaluk Sampeyan

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Layanan OEM kasedhiya

  • Spesifikasi: CE, ISO9001

  • Kode HS: 3917290000




Katrangan Produk
Fitur:
1) Spesifikasi: Φ 16 - 32
2) Ora beracun, anti korosif
3) Bobot ringan, sifat mekanik sing kuat lan kemampuan tahan panas
4) asor rapuh asor lan dawa nggunakake umur
5) resistensi mili sithik ing njero pipa, skala ora bisa kedadeyan
6) Cairan ora bisa kena kontaminasi. Dhiameter sing efektif amba
7) Oksigen diisolasi 100% lan infiltrasi bisa dicegah. Yen digunakake kanggo bahan tameng sirkuit telekomunikasi, gangguan magnetik bisa dicegah
8) Anti statis, lan cocog kanggo transportasi gas lan bahan bakar
9) Bisa ditekuk utawa diluruskan tanpa watesan

Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe syarat kanggo pipa multilayer, pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT