Artikel

Profil pipa HDPE

2018-11-14

Kristalitas HDPE sing dhuwur yaiku resin termoplastik, non-polar, tampilan asli HDPE kanthi putih susu, potongan ngisor sing nyebabake tingkat tembus tartamtu. PE duwe resistensi sing apik kanggo sebagian besar karakteristik bahan kimia urip lan industri, korosi kimia saka sawetara jinis bahan kimia, kayata oksida korosif (asam nitrat), aromatik (p-xylene) lan hidrokarbon halogenasi (karbon tetrachloride).

HDPE duweni sifat listrik sing apik, utamane kekuatan dielektrik isolasi sing dhuwur, saengga cocog banget kanggo kabel lan kabel. Biji bobot molekul moderat nganti dhuwur kanthi resistensi pengaruh sing apik banget ing suhu ruangan sanajan suhu kurang -40F.