Artikel

Profil pipa plastik diameter gedhe

2020-06-05

1. campuran produk: selang berdiameter gedhe digawe saka lapisan perekat njero, kain multi-lapisan (utawa garis) nduwurke tumpukan, kawat baja spiral sing dikuatake lan lapisan adesif njaba.

2. medium: umume digunakake ing plabuhan, terminal, transmisi lan banyu segara panyerepan, silt, pasir, got.

3. tujuan utama: jinis selang balung kawat diameter gedhe miturut media, pilih bahan sing cocog; minangka cara supaya ora suwe nyedhot (tekanan negatif) saka macem-macem cairan, cairan kental, partikel bubuk lan partikel padhet lan bahan liyane (media) saka selang fleksibel.