Babagan Kita


Sejarah Kita 

Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd wis fokus ing pabrikan sistem pipa plastik luwih saka 15 taun. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro sing kurang saka 5 buruh & mung siji garis ekstrusi kanggo pipa HDPE 20-315mm, nanging saiki, kita dadi pabrik internasional modern sing duwe telung lokakarya manufaktur & luwih saka 200 karyawan. Dilengkapi garis ekstrusi pipa canggih ing jagad lan mesin injeksi, output plastik saben taun perusahaan tekan udakara 15000 ton.


Dina iki, SUNPLAST dadi salah sawijining produsen & penyedia sistem pipa plastik utama ing China, kayata pipa HDPE, fittings pipa HDPE (kalebu: fittings fusion HDPE, fittings elektrofusi HDPE, fusion socket socket HDPE & fittings kompresi PP), Multi -pipa pemain (kalebu: pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PE-AL-PE), Fittings kuningan pipa multi-lapisan, pipa PPR, pipa PEX lsp. Perusahaan iki wis nyiyapake kantor penjualan ing saindenging pipa cina lan SUNPLAST wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.



Produk Kita

SUNPLAST bisa nyedhiyakake luwih saka 150 macem-macem produk pipa plastik & perlengkapan, sing umume kanggo banyu, gas & pemanas, kalebu enem kategori:
â € »Pipa HDPE.
â € »Fittings pipa HDPE, kalebu: fittings kompresi, fusion HDPE fusion, HDPE electrofusion fittings, HDPE socket fusion fusion.
â € »Mesin las pipa HDPE, kalebu: Mesin las fusi soket HDPE, mesin las pipa HDPE, mesin elektrofusi HDPE.
â € »Pipa multilayer, kalebu: pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PE-AL-PE
â € »Fittings kuningan pipa multilayer, kalebu: fittings kompresi kuningan & fittings press kuningan.
â € »Pipa & perlengkapan PPR.


Pelamar Produk
Pipa SUNPLAST & fittings umume digunakake kanggo:
â € »Sistem pipa banyu sing bisa diombe: pipa HDPE & perlengkapan kanggo banyu adhem, pipa multilayer (pipa PEX-AL-PEX / pipa PERT-AL-PERT) & pipa PPR lan alat kanggo banyu adhem & panas
â Sistem limbah / saluran banyu kutha: pipa & pipa HDPE
â € »Dredge work & mining: pipa HDPE & fittings
â € »Sistem gas: pipa HDPE & perlengkapan kanggo gas ruangan, pipa multi-lapisan PE-AL-PE kanggo gas njero ruangan
â € »Sistem pemanas ing lantai ngisor: pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PEX



Pasar Ekspor Kita

Thanks kanggo kualitas sing unggul ing kabeh wektu, produk pipa SUNPLAST wis dadi pilihan pertama kanggo para pelanggan. Saiki, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing raket lan dawa karo para pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan luwih akeh & umpan balik positif sing ditampa saka para pelanggan babagan kualitas.


SUNPLAST bakal tetep karo pedoman ngatur âkualitas yaiku urip, teknologi dadi kekuwatan, kepuasan klien dadi target utama sawayah-wayah, kita seneng banget nampi para pelanggan saka luar negeri kanggo takon babagan kita, lan nggawe Hubungan bisnis "win-win" bebarengan.

11fd88a9.jpg

Napa milih kita? 

☠'Pengalaman sing akeh kanggo nggawe sistem pipa plastik, kita ahli ing industri iki.

☠'Sistem pipa plastik lengkap bisa disedhiyakake, sampeyan bakal nemokake solusi sing bener ing kene.

☠'Dhukungan jangka sawise didol sing kuat nyedhiyakake pandhuan profesional kanggo instalasi.

☠‘Kanthi nggunakake bahan baku bermutu, kanthi kualitas garansi dawa.

☠'Wektu timbal cendhak kanggo memenuhi permintaan panjaluk sing penting.

☠'Balesan cepet kanggo pitakon sajrone 12 jam.

☠'Layanan OEM kasedhiya kanggo ndhukung penjualan sing apik ing pasar pelanggan.