Company News

Kualitas pipa fleksibel HDPE fittings

2019-03-14

Pipa elektrofusi SUNPLAST HDPE digawe saka bahan PE100 prawan, kanthi kualitas bisa ketemu karo standar EN12201-3.

Kawat tembaga electrofusion fitting HDPE disembunyikan, sing bisa nyegah kawat tembaga saka korosi oxadation. Bisa njamin stabilitas kinerja las. Jero ing welding area lan area welding, loro bagian ujung lan tengah sing nduweni zona cooling cukup kanggo ngendhegake aliran bahan lebur, desain kaunggulan iki gampang digunakake ing operasi peralatan sing ora tetep.


SUNPLAST HDPE pipa elektrofusi fitting bisa disedhiyakake saka 20mm kanggo 500mm (20-800mm kanggo electrofusion coupler) ing SDR17-PN10 SDR11-PN16.


Kanggo rincian liyane, mangga mirsani panyambungan:http://www.sunplastpipe.com/HDPE-Pipe-Fittings


Yen sampeyan duwe persyaratan anyar ing pipa elektrofusi pipa HDPE, please email us at [email protected] utawa hubungi kita ing 24 jam online whatsApp: 0086-15968493053


HDPE Pipe Electrofusion coupler  HDPE Pipe Electrofusion 90 degree elbow  HDPE Electrofusion Flange