Workshop

SUNPLAST duwe telung bengkel manufaktur, kanthi total area produksi luwih saka 15000 nduweni luwih saka 200 buruh. Dilengkapi karo mesin injeksi garis ekstrusi, kayata Barton Heidfeld lan extruder Krauss-Maffei, dll Haiti, sing nduweni efisiensi prodhuksi dhuwur lan stabilitas gedhe. Kanthi fungsi memori otomatis dhuwur, piranti kasebut bisa njamin kualitas pipa sing stabil. Prodhuk plastik tahunan perusahaan nganti tekan 15000 ton.