Quality Control

SUNPLAST - KECEMERLANGAN MANUFACTURING


Nilai SUNPLAST â € œproduct qualityâ € minangka urip perusahaan!


Minangka organisasi sadar kualitas, kita njaga sistem mutu total ing proses produksi kita lan uga proses marketing. Priksa kualitas cekak sing dilakoni ing saben tahapan, diwiwiti saka rawuh kualitas bahan mentahan kanggo packaging lan nganti pangiriman produk.


SUNPLAST has many years of experience in extrusion and injection molding and is the market leader and pioneer in the manufacture of plastic piping systems in China. Our quality control systems include:


â- Testing and acceptance of incoming material.

Material kinerja apik minangka salah sawijining kualifikasi kanthi ngasilake sistem pipa tutup. Perusahaan SUNPLAST umume nganggo bahan mentah TOP KUALITAS saka pabrik-pabrik ing donya sing terkenal ing produksi pipa lan perlengkapan. Bahan-bahan kasebut diakoni minangka bahan mentah ndhuwur dening profesional ing pagawean iki. Kinerja sing luwih becik saka bahan lan stabilitas kasebut bakal ndadekake stasiun pipa SUNPLAST kualitas tinggi lan perlengkapan fleksibel ing pasar.


â- In-process inspeksi lan test.

Karyawan sing dilatih lan qualified banget penting. Paling akeh buruh ing SUNPLAST yaiku ahli kanthi pengalaman luwih saka 10 taun kanggo ngasilake pipa lan fitting plastik ing China. Spesialisasi kasebut nulungi kita kanggo nemokake cacat manufaktur utama sajrone produksi kita, supaya kita bisa ngilangi produk sing ora sah ing pasar tepat waktu.


Test dimensi lan tes visual bakal digawe ing kabeh proses produksi lan pengepakan. Sembarang cacat manufaktur bisa ditemokake, ing kasus kasebut.


Sampel preproduksi dening departemen jaminan kualitas dites dening teknisi laboratorium kanggo:

(1) Rampung permukaan;

(2) Akurasi dimensi sampel uji;

(3) Tanggal saka extrusion lan injeksi mesin cetak.


Barang kasebut bakal diluncurake kanggo produksi mung yen asil tes optimal bisa ditindakake. Ujian kasebut ditindakake ing awal saben seri produksi kanggo njamin kualitas apik kanggo sistem pipa.


â- Inspeksi Final lan Test.

Produk rampung wis diluncurake menyang saham nalika kabeh tes lan pamriksakake sesuai karo prosedur sing diwenehake, kalebu:

(1) Kapadhetan;

(2) Nyetir aliran tingkat;

(3) Pawulangan longitudinal;

(4) Kekuatan tarik;

(5) Elongation at break;

(6) Kestabilan termal;

           (7)  Internal hydrostatic pressure test.





Kanggo njamin kabeh piping dikirim menyang pelanggan kita 100% qualified, SUNPLAST wis strictly ngukum sistem kualitas ISO9001: 2000. Saben prodhuk kudu ngliwati kontrol kualitas internal sing ketat sadurunge dirilis menyang pelanggan.


Perusahaan SUNPLAST nduwe laboratorium penguji profesional ndhuweni peralatan panguji lengkap, sing diwenehake dening organisasi penguji nasional.



ea3714b0.jpg