Babagan awake dhewe


Sajarah Kita 

Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd wis fokus ing manufaktur sistem pipa plastik luwih saka 15 taun. Kita miwiti bisnis kasebut minangka pabrik mikro sing kurang 5 pekerja mung siji baris ekstrusi kanggo pipa HDPE 20-315mm, nanging saiki, kita wis dadi pabrik internasional modern sing duwe 3 manufaktur lokakarya luwih saka 200 buruh. Dilengkapi karo garis ekstrusi pipa maju lan mesin injeksi maju, prodhuksi plastik tahunan perusahaan nganti luwih saka 15.000 ton.


Dina iki, SUNPLAST dadi salah siji produsen panyedhiya sistem pipa plastik ing China, kayata pipa HDPE, pipa pipa HDPE (kalebu: fitting HDPE butt fusion, fittings HDPE electrofusion, Fitting soket fitting HDPE PP fitting), Multi-layer pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PE-AL-PE), pipa tembaga multi-lapisan pipa, pipa PPR, PEX pipa dll. lan pipa SUNPLAST wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara ing donya.



Kita Produk

SUNPLAST bisa nyedhiyani luwih saka 150 produk plastik pipa plastik sing beda-beda, sing utamané kanggo banyu, pemanasan gas, kalebu enem kategori:
â € »pipa HDPE.
à ¢  €  »HDPE pipa fitting, kalebu: PP kompresi fitting, HDPE butt campuran fitting, HDPE fitting fittings, HDPE soket campuran fitting.
â € »HDPE pipe welding machine, kalebu: HDPE pipe socket fusion welding machine, HDPE pipe butt welding machine, HDPE electrofusion machine.
à ¢  €  "pipa Multilayer, kalebu pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PE-AL-PE
à ¢  €  "Multilayer pipa penggedhe tembaga, kalebu: pengepakan kompresi kuningan Fitting pers tembaga.
â € »PPR pipa fitting.


Pemohon Produk
SUNPLAST pipes fittings are mainly used for:
à ¢  €  "Sistem pipa air minum: HDPE pipa fitting kanggo air dingin, pipa multilayer (PEX-AL-PEX pipa / PERT-AL-PERT pipa) PPR pipa lan perlengkapan kanggo banyu panas kadhemen
à ¢  €  »Kutha banyu limbah / sistem saluran: HDPE pipa fitting
â € »Tambang pertambangan: HDPE pipes fittings
â € »Sistem gas: HDPE pipa fitting for outdoor gas, PE-AL-PE multi-layer pipe for indoor gas
à ¢  €  »Sistem underfloor: pipa PEX-AL-PEX, pipa PERT-AL-PERT, pipa PEX



Pasar Ekspor Kita

Thanks kanggo kualitas apik kabeh wektu, produk piping SUNPLAST wis dadi pilihan pisanan kanggo pelanggan. Saiki, kita wis nggawe hubungan bisnis partner sing cedhak karo pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan umpan balik positif liyane sing kita tampa saka para pelanggan kita babagan kualitas.


SUNPLAST bakal nanggepi pedoman ngatur â € œquality is life, technology is leading force, kepuasan clientâ € ™ punika target pokokâ € kabeh nalika, kita warmly welcome pelanggan saka luar negeri kanggo pitakon kanggo kita, lan mbangun & quot; win-win & quot; bisnis hubungan bebarengan.

11fd88a9.jpg

Kenapa milih kita? 

â € œKita sugih ing manufaktur sistem pipa plastik, kita ahli ing industri iki.

â € 'Sistem pipa plastik lengkap bisa disediakake, sampeyan bakal nemokake solusi sing bener ing kene.

â € œProgram sawise-sale kuwat ndhukung kanggo nyedhiyani panuntun profesional kanggo instalasi.

â~ 'Kanthi nggunakake bahan mentah ndhuwur sing paling dhuwur, kanthi kualitas wektu sing suwe banget.

â € œSampeyanâ € ™ tundhuk singkat kanggo ngilangake panjaluk sing penting.

â € œPerusuh cepet pitakonan sampeyan 12 jam.

â € ~ Layanan OEM kasedhiya kanggo ndhukung penjualan apik ing pasar pelanggan.