Tekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProTekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProTekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProTekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe
  • Air ProTekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Tekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe

Tekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, kasedhiya kanggo dn16-32mm, cocok kanggo instalasi kuningan pers kuningan saka SUNPLAST, harga grosir competitive, stock available & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kita kanthi bebas kanggo rincian alat pencet saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tekan Alat Kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX

Kanggo gabung karo pipa fitting multilayer PEX-AL-PEX, perusahaan SUNPLAST bisa nyedhiyani sawetara alat instalasi lengkap, kalebu: pipa pipa, reamer, spring bending, alat-alat pencet., Dsb.


Alat persik SUNPLAST yaiku alat desain khusus kanggo PEX-AL-PEX pipa fitting tembaga sing akeh. PEX-AL-PEX pipa Mesin sing didhisikake dening silinder normal dual-action, sing nduweni kaluwihan efisiensi lan kualitas dhuwur ing tekanan lan kecepatan. Mesin pas kanggo peralatan pipa mendesak. Set mati sing bisa diijolake karo piranti pencet manual. Supaya bisa nyedhiyakake sampeyan mati mati sing gegandhengan kanggo ndeteksi.

PEX-AL-PEX Press Tools


Model

DM-1632B

Jeneng produk

PEX-AL-PEX Press Tool

Ukuran sing kasedhiya

16mm, 20mm, 26mm, 32mm

Material digunakake

Baja campuran

Werna kasedhiya

Ireng, utawa nggawe selaras

Sampel kasedhiya

Diisi

Cara pengepakan

Karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Simpenan kasedhiya

Warranty wektu

3 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji manufaktur lan panyedhiya alat penet kanggo pipa pipa multilayer pex-al-pex ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Tekan Alat Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Press Tool For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, China Press Tool For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe supplier, Alat Tekan Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe supplier, Alat Tekan Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe Manufacturers, Press Tool For PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, China Tekan Alat PEX-AL-PEX Pipe & amp; Produsen PEX Pipe, China Alat Tekan PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pabrik, Alat Tekan Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe pipe, tuku Alat Tekan Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe, Alat Tekan Kanggo PEX-AL-PEX Pipe & amp; PEX Pipe digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码