PPR pipa

PPR pipa lan fitting, digawe saka bahan kualitas dhuwur, bisa matuhi standar DIN8077 / 8078. Ukuran sing wis ana wiwit 20-110mm, kanthi warna biasa putih / ijo / abu-abu. SUNPLAST PPR pipes lan fitting tahan lama kanggo layanan kanggo 50 taun. Hubungi kita bebas kanggo PPR pipa fitting!
View as  
 
  • DIN8077 / 8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diprodhuksi dening unggul kualitas sing diwenehake karo 15 taun, paling apik grosir rega & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR pipa saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077 / 8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diprodhuksi dening unggul kualitas sing diwenehake karo 15 taun, paling apik grosir rega & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR pipa saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077/8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & heating, sized from dn20-110mm in PN16, PN20, PN25,green/grey/white colors for choice, produced by superior quality that are warranted with 15 years, best competitive wholesale price & prompt delivery can be met. Contact us for more details of PPR pipes from SUNPLAST!!!

  • DIN8077/8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & heating, sized from dn20-110mm in PN16, PN20, PN25,green/grey/white colors for choice, produced by superior quality that are warranted with 15 years, best competitive wholesale price & prompt delivery can be met. Contact us for more details of PPR pipes from SUNPLAST!!!

  • DIN8077 / 8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & amp; pemanasan, ukuran saka dn20-110mm ing PN16, PN20, PN25, warna hijau / abu-abu / putih untuk pilihan, diprodhuksi dening unggul kualitas sing diwenehake karo 15 taun, paling apik grosir rega & amp; pengiriman cepet bisa ketemu. Hubungi kami kanggo rincian liyane PPR pipa saka SUNPLAST !!!

  • DIN8077/8078 Standard PPR Pipe for Water Plumbing & heating, sized from dn20-110mm in PN16, PN20, PN25,green/grey/white colors for choice, produced by superior quality that are warranted with 15 years, best competitive wholesale price & prompt delivery can be met. Contact us for more details of PPR pipes from SUNPLAST!!!