PEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe
  • Air ProPEX-AL-PEX Multilayer Pipe

PEX-AL-PEX Multilayer Pipe

ASTM F 1281 Standard / EN ISO21003 Pipa multilayer standar PEX-AL-PEX kanggo pipa & amp; panas, ukurane 16mm-32mm, disetujoni dening sertifikat CE, cocok kanggo digunakake ing Tmax.95â "ƒ & amp; PN1.0Mpa. Kualitas apik dijamin karo 15 taun, Harga grosir competitive, Prompt pengiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane pipa PEX-AL-PEX !!!

Model:SP-2002

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PEX-AL-PEX Multilayer Pipe / Tubing For Water Plumbing HeatingPEX-AL-PEX

PEX-AL-PEX pipa multilayer, dikenal minangka pipa MCLP (pipa komposit multilayer), kasusun kanthi struktur lima lapisan. Lapisan njaba njero digawe saka bahan PEX-b, lapisan tengah yaiku aluminium inti sing dilas dening metode las butt laser utawa tumpang tindih metode sing dilas. Antarane inti aluminium bahan PEX, adhesif khusus digunakake.


Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX menggabungkan kaluwihan pipa logam lan plastik, kinerja unggul ndadekake pipa multilayer PEX-AL-PEX dadi pilihan paling apik kanggo sistem pemanas pipa saluran pipa banyu.
à ¢  €  »Fleksibel lan gampang kanggo nginstal                         
â € »Kinerja apik kanggo suhu dhuwur
Pipa multilayer PEX-AL-PEX bisa digunakake ing T-maks. 95â "ƒ kanggo 50 taun.
â € »pipa oksigen oksigen 
Lapisan aluminium inti kanthi yakin bisa ngalangi oksigen / gas saka permeating menyang pipa, iki bakal nglindhungi bagean kuningan saka karat
à ¢  €  »Kesehatan cocok kanggo ngombe banyu sumber.
Padha resik lan resik ing materi, sanajan ing kasus fluktuasi Nilai PH dhuwur saka banyu tunyuk.
â € »korosi gratis
PEX-b iku jenis bahan inert, stabil saka pelarut lan bahan kimia liyane

Jeneng produk

Pipa multilayer PEX-AL-PEX

Ukuran sing kasedhiya

12Ã-1.5mm, 16Ã-2.0mm, 20Ã-2.0mm, 25Ã-2.5mm, 26Ã-3.0mm, 32Ã-3.0mm

Maks. rating tekanan

Bar PN10 (PN12.5 bar kanggo pipa kimpalan laser)

Maks. Suhu kerja

95â "ƒ

Material digunakake

Lapisan njaba njaba yaiku PEX-b, Lapisan tengah minangka inti Aluminium

Metoda welding aluminium

Tumpang tumpeng dilas oleh ultrasonik, atau butt laser yang dilas oleh argon-busur

Werna kasedhiya

Pelanggan reguler putih, abang / kuning utawa warna liyane sing kasedhiya

Standar diterusake

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipo

Pelanggan's logo bisa dicap

Sampel kasedhiya

Ya, sampel sing kasedhiya kanggo jumlah cilik.

Cara pengepakan

Kanggo dikempalken ing gulungan karo 50m / 100m / 200m / 500m dawa, saben gulung ing karton utawa PP.

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Bab 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft.

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX can be provide from 12-32mm (outer diameter): 

Spesifikasi

Outer Dia.

Inner Dia.

Tebal Tembok

Alu. Nglukis

Panjang Coil

(mm)

(inchi)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / coil)

12Ã-1.5

3/8 & quot;

12

9

1.5

0.20

50/100/200/300/500

16Ã-2.0

1/2 & quot;

16

12

2.0

0.20

50/100/200

20 ² 2.0

5/8 & quot;

20

16

2.0

0.25

50/100/200

25 è 2,5

3/4 & quot;

25

20

2.5

0.25

50/100

26Ã-3.0

3/4 & quot;

26

20

3.0

0.30

50/100

32Ã-3.0

1 & quot;

32

26

3.0

0.30

50/100

 


Peralatan Instalasi FittingPEX-AL-PEX Pipe Fittings

Kanggo ndhukung sambungan pipa PEX-AL-PEX, SUNPLAST kasedhiya kanggo nyedhiyakake sawetara alat instalasi pengaman kuningan:

à ¢  €  »16-32mm pengeboran kompresi kuningan
à ¢  €  »16-32mm tembaga persiyangan fitting
à ¢  €  "Alat instalasi, kayata alat pencet, pemotong, reamer, spring mlengkung, dll


Shimene
SUNPLAST Pipa multilayer PEX-AL-PEX has been exporting to more than 15 countries & areas in worldwide, we have been building a long & good business relationship with our customers. Thanks to the superior quality & best service, all customers are happy on us. 

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, liwat luwih saka 15 taun pembangunan, saiki dikenal minangka salah siji saka prodhuk terkemuka lan panyedhiya pex-al-pex pipa multilayer warna kuning ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi canggih lan peralatan kasebut. Mangga gratis kanggo tuku kualitas lan produk rega sing murah digawe ing China saka kita.


Panas Tags: PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, China PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, China PEX-AL-PEX Multilayer Pipe Suppliers, PEX-AL-PEX Multilayer Pipe Suppliers, PEX-AL- PEX Multilayer Pipe Manufacturers, PEX-AL- PEX Multilayer Pipe, China PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, China PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, PEX-AL-PEX Multilayer Pipe, PEX-AL-PEX Multilayer Pipe ing Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码