Fungsi komprèsi PEX-AL-PEX

Kelengkapan tembaga pipa PEX-AL-PEX, ukuran sing ana saka dn16-32mm, digawe saka bahan tembaga sing paling apik, lan dijamin karo 10 taun kanthi kualitas. Harga Grosir sing paling apik, pangiriman sing cepet bisa ditemokake. Hubungi kita kanthi bebas kanggo rincian luwih saka peralatan kuningan pipa PEX-AL-PEX !!!
View as