Brass Compression Fittings

PEX-AL-PEX pipa tembaga fitting, ukuran sing kasedhiya saka dn16-32mm, digawe saka bahan tembaga kualitas paling dhuwur, lan dijamin karo 10 taun kualitas. Harga borongan paling apik sing kasedhiya, pengiriman cepet bisa ditemokake. Hubungi kami bebas kanggo rincian liyane PEX-AL-PEX pipa penggedhe tembaga kita !!!
View as